Côté Vateaux

Capaciteit : 12 tot 15 personen – 255m2 op 3 niveaus

Deze gîte is bedoeld voor grote groepen, voor familiefeesten of seminaries. Hij verbindt de twee basisgîtes (“Bouleaux” en “Horlais”), en vormt een geslaagde mix van warme materialen en een originele indeling van de ruimte. Deze gîte bezorgt een optimaal comfort aan 12 tot 15 personen.

Twee terrassen achteraan (met barbecue en meubelen in teak) en een overdekt terras bieden u een prachtig uitzicht over het platteland van dit gehucht “Les Vateaux”.

Korte plaatsbeschrijving :

Op het gelijkvloers vindt u twee goed uitgeruste eiken keukens met voldoende eetgerei voor een groep of een groot gezin, en ruim voldoende materiaal voor een heus eetfestijn… 2 electrische ovens en 2 microgolfovens, 2 kookvuren op gas, 2 Senseo-apparaten, 2 steengrills en 2 raclettesets, 2 afwasmachines, 2 ijskasten en 2 diepvriezers.

De harmonie tussen beide basisgîtes en de twee dubbele deuren die hen verbinden, maken van deze grote woning een karaktervolle woonst met veel charme. Dank zij de moduleerbaarheid van het meubilair, kan u op een oppervlakte van ongeveer 90 m2 een lving inrichten voor 15 personen met TV (LCD scherm), DVD speler, miniketen, telefoon en internettoegang , alsook een eetplaats voor minstens 15 personen en kan u beschikken over 2 keukens om uw uitgebreide recepties te orchestreren.

De houtkachel in beide vleugels, een lust voor het oog, kan uiteraard ook de centrale verwarming aanvullen voor nog extra warme gezelligheid.

Een vestiaire, toilet en lavabo vindt u in de inkomhal van het gedeelte « Horlais » en achter de keuken van het gedeelte « Bouleaux ».

Op het verdiep van de gîte Horlais brengt een ruime overloop u naar 4 grote kamers (2 kamers met dubbel bed en 2 kamers met 2 enkele bedden), een badkamer en een douchecel, en op het derde niveau werd een knus plekje ingericht waar u bijvoorbeeld rustig een dutje kan doen of een boek lezen, of ook gewoon de nacht kan doorbrengen op het zetelbed voor 1 persoon. Op de verdieping van de gîte Bouleaux geven 2 grote mezzanines toegang tot twee mooie kamers, ieder van hen uitgerust met een dubbel bed van goede kwaliteit. Twee zetelbedden, een voor en een achteraan de mezzanines, voorzien twee bijkomende knusse slaapplaatsen.

De mooi aangelegde voortuin met kruidentuintje, en de achtertuin van het domein, zijn vrij toegankelijk voor de bewoners van beide gîtes; Diep beneden kabbelt een beekje rustig doorheen het domein.

Kalender word geladen......
- Disponible
29
- Réservé
29
- En attente

First Name (required):

Last Name (required):

Email (required):

Phone:

Adults: Children:

Details: